1958.Acesta a fost anul in care s-au adunat mai multi bijutieri, mestesugari din tata in fiu si au pus bazele societatii noastre.     

         De atunci si pana astazi in cei peste cincizeci de ani, ei au impartasit cu profesionalism, tainele acestei meserii pe care au ridicat-o la rang de arta, zecilor de ucenici ce le-au urmat calea si le-au pastrat traditia. Astfel ca astazi bijuteriile executate la noi, nu sunt doar simple accesorii ci sunt veritabile opere de artă  nascute din inepuizabila pasiune și creativitate a maeștrilor bijutieri. Completate cu o bogata paletă coloristică  de pietre prețioase , semiprețioase sau sintetice, acestea oferă o experientă vizuală de neegalat.

         Ne place sa modelam  metalul in mod traditional, prin prelucrare mecanica, nu prin turnare, considerand ca asa, micile piese realizate de mainile noastre isi pastreaza caracterul aparte, aproape unic, chiar si atunci cand sunt lucrate in serie si in plus, bijuteriile dainuiesc mai mult timp.

         De-a lungul anilor, am prezentat clientilor nostri bijuterii cu modele creatii proprii, dar am efectuat si obiecte la comanda, dupa modelul sau cu pietrele clientului.De aceea, daca din multitudinea de modele pe care le executam, nu te poti hotara ce-ti place sau esti nesigur/a ce ti-ar sta cel mai bine, avem specialisti impreuna cu care iti poti crea propriul model.                   

         Si pentru ca fiecare om este unic in felul sau,noi, de fiecare data cand executam un obiect ne daruim toata priceperea pentru ca tu, CLIENTUL NOSTRU, sa fii incantat si sa porti cu placere o bijuterie care sa te reprezinte….